Plan uw personeel efficiënter en sneller met Beeple

| 26 mei 2021

Plan uw personeel efficiënter en sneller met Beeple

Tegenwoordig kiezen bedrijven steeds vaker voor een samenwerking met tijdelijke werkkrachten, flexwerkers, freelancers en studenten. De flexibiliteit die een dergelijke invulling van personeel met zich meebrengt, biedt veel interessante voordelen, maar maakt van uw personeelsplanning een ware uitdaging. Omdat geen enkele organisatie hetzelfde is, is er immers een andere planningsmethode nodig voor bepaalde type werknemers en bepaalde sectoren.Gebruikt u bovendien nog steeds Excel-sheets om uw personeelsplanning uit te voeren? Dan verliest u een hoop kostbare tijd. Gelukkig is dat nu verleden tijd door de komst van Beeple, een efficiënte tool om uw personeelsplanning een stuk eenvoudiger te maken. In deze blog geven we u graag meer informatie over wat Beeple precies is en welke meerwaarde de tool voor uw bedrijf kan betekenen. Tot slot geven we u mee waarom onze IT-partner Aurelium een samenwerking startte met Beeple. 
 

Beeple toegelicht 

Beeple is marktleider in online personeelsbeheer, meer specifiek in het plannen van tijdelijke en flexibele werkkrachten. Met deze eenvoudige applicatie kunt u uw personeelsplanning verzorgen zonder verlies van tijd en behoudt u een overzichtelijke personeelsadministratie. 

Beeple is een SaaS-platform dat intuïtief werkt en eenvoudig te integreren is met de meest gebruikte managementsoftware. Met Beeple kunt u de planning van uw flexwerkers en tijdelijke werknemers beheren vanuit één gecentraliseerde plek. Het geeft u de mogelijkheid om: 

  • Open shifts te publiceren 

  • Automatisch call sheets en uurroosters op te stellen en te versturen 

  • Werknemers toe te wijzen aan verschillende uurroosters, shiften en teams 

  • Uw payroll te integreren voor briefings en uitbetaling 


Intussen maken zo’n 250 ondernemingen actief gebruik van Beeple, waaronder enkele grote internationale bedrijven in verschillende sectoren: retail, uitzendsector, de zorgsector, sport- en evenementensector en facility. 
 

Wat is de meerwaarde van Beeple? 

Beeple kent enkele praktische voordelen. We zetten de meest interessante op een rij: 
 

Beschikbaar op mobiele toestellen 
Beeple is beschikbaar op talloze mobiele toestellen; van desktop en laptop tot tablet en smartphone. Dat biedt u de kans om waar en wanneer u maar wilt, samen met anderen of alleen, de personeelsapp te raadplegen of erin te werken. U beschikt ook altijd over geüpdatete informatie. 


Userfriendly  
Beeple is een gebruiksvriendelijke tool waarmee personeelsleden van alle leeftijden en niveaus kunnen werken. 


Geen papier nodig 
In Beeple gebeurt alles digitaal, zeg dus maar gerust vaarwel tegen al die papieren documenten voor personeelsplanning, contracten, administratie, enzovoort. De applicatie bezorgt u alle documenten netjes in een overzichtelijke PDF. 
 

Enkel kosten voor de functies die u effectief gebruikt 
Ook op financieel gebied is Beeple een meerwaarde voor uw organisatie. U betaalt immers slechts voor het aantal users binnen een vast pakket en de opties waar u gebruik van maakt. Er zijn wel opstart- en supportkosten aan de app verbonden aangezien u te allen tijde terecht kan bij IT-experts voor de nodige support. 

 
Smartplanning 
Tot slot is het in Beeple ook mogelijk om met meerdere medewerkers tegelijk aan een planning te werken. Daarnaast bespaart u resources en kostbare tijd door de unieke smartplanning. 

 

Beeple nu ook via onze IT-partner Aurelium 

Vanwege efficiënte functionaliteiten isBeeple een handige uitbreiding op de reeds aanwezige standaardtools, binnen Microsoft 365 bijvoorbeeld, waarvan onze klanten gebruikmaken. Daarom stelt onze IT-partner Aurelium nu ook de app ter beschikking binnen haar brede aanbod aan IT-oplossingen. 


Deze samenwerking kent ook voor Beeple veel voordelen: "Met het partnership willen we de klanten van Aurelium ondersteunen om hun planning naar een hoger niveau te tillen. We willen de communicatie met hun personeel vergemakkelijken en hen tijd besparen door talrijke Excel-spreadsheets te vervangen door een eenvoudig en intuïtief platform. Door gebruik te maken van geautomatiseerde filters helpen wij hen om snel de juiste medewerker aan de juiste job te koppelen", aldus Karel Rabaut, CEO & co-founder van Beeple. 
  

Ontvangt u graag meer informatie over personeelsplanning en hoe Beeple uw bedrijf daarbij kan helpen?  Neem dan snel contact op met ons!  We geven u graag de nodige informatie en bekijken samen met u en onze IT-partner Aurelium de mogelijkheden voor uw organisatie.  

 

Blog

Blog

Konica Minolta viert haar succes op drupa met meer dan 200 beursverkopen

Na het demonstreren van end-to-end workflowdemonstraties met betrekking tot de belangrijkste aspecten van toner, inkjet, decoratie, afwerking, etiketten en verpakkingen en het tonen van een holistisch concept van toekomstige trends op drupa 2024...