24/7-beschikbaarheid en meer mogelijkheden, volume en kwaliteit voor Repro Mercurius

Repro Mercurius Logo

24/7-beschikbaarheid en meer mogelijkheden, volume en kwaliteit voor Repro Mercurius

24/7-beschikbaarheid en meer mogelijkheden, volume en kwaliteit voor Repro Mercurius

Repro Mercurius was van oudsher hét reprobedrijf van de bouwwereld. Nu is het Edese bedrijf dé reprospecialist van de hele regio. Het succes van eigenaren Rini en Erik van Ernst zit hem in hun deskundigheid en de constante aandacht die zij hebben voor kwaliteit en snelheid. Daarin vinden zij Konica Minolta aan hun zijde. Dankzij de nieuwste printsystemen en de web-to-printoplossing AccurioPro Flux Ultimate kunnen ze hun klanten nu 24/7 van dienst zijn, met meer producten van een nog hogere kwaliteit.

Rini en Erik liepen steeds vaker tegen de grenzen van hun printsystemen en tijd aan. Het bedrijf wilde blijven groeien, maar de kleur- en registernauwkeurigheid kon beter en sommige mediasoorten, zoals bijvoorbeeld enveloppen, waren arbeidsintensief om te verwerken. Daarnaast zorgde de aanlevering van bestanden via diverse kanalen zoals e-mail, USB en WeTransfer voor een tijdsintensieve verwerking. Door het stijgende aantal opdrachten, maar ook de lagere oplages, was Repro Mercurius ook steeds meer tijd kwijt aan het instellen van de machines. Daarbij waren fouten niet altijd te voorkomen.


In een adviestraject kwamen Repro Mercurius en Konica Minolta gezamenlijk tot de conclusie dat een combinatie van vernieuwde professionele productieprintsystemen en geavanceerde workflow automatisering de beste oplossing was.


Dankzij AccurioPro Flux Ultimate is het reprobedrijf nu 24 uur beschikbaar voor klanten. Zij uploaden hun bestanden waarna fonts en afbeeldingen automatisch worden gecontroleerd. Er kunnen geen producten worden besteld die niet verwerkt kunnen worden en printopdrachten worden accuraat en geautomatiseerd verwerkt. Met de komst van de nieuwe productieprintsystemen groeide ook het productaanbod.


Banners, bedrukte enveloppen, kunststof – Repro Mercurius levert nu meer en sneller met een hogere kwaliteit. Instellen kost nauwelijks tijd dankzij AccurioPro Flux. En door de gestegen volumes is er een betere bezettingsgraad van de machines. Niet voor niets wil Repro Mercurius ook in de toekomst blijven vernieuwen met Konica Minolta.