Optimized Print Services

Focus op uw bedrijf en laat ons uw printinfrastructuur beheren

Ontdek de mogelijkheden met Optimized Print Services


Uw printinfrastructuur moet voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf en moet uw processen en workflows naadloos ondersteunen. Maar het allerbelangrijkste: u wilt dat het betrouwbaar werkt!

Veel printomgevingen zijn tegenwoordig lappendeken van afdruk-, beeld- en faxapparaten die niet zo zijn ingesteld of worden beheerd dat ze de trend kunnen bijhouden van de snelle zakenwereld van vandaag de dag. Dergelijke lukrake structuren vormen een obstakel voor de efficiëntie van uw organisatie als geheel.

 

Te veel tijd besteden aan administratie of het oplossen van hardwareproblemen kan uw medewerkers er vaak van weerhouden zich te concentreren op hun hoofdtaken en blijkt een verspilling van tijd en geld te zijn. Optimised Print Services heeft als doel uw bedrijf te helpen de efficiëntie van al zijn print- en scangerelateerde processen te verhogen.

 

Wij creëren een individuele oplossing voor uw behoeften die maximale gegevensbeveiliging garandeert, financieel haalbaar en milieuvriendelijk is. Door kostenreducties en probleemloze processen te garanderen, ontwikkelen wij verbeteringsstrategieën op basis van historische gegevens en uw toekomstige doelstellingen. Print management is een belangrijk onderdeel van Optimized Print Services. Dit zorgt voor uw volledige print- en scaninfrastructuur, inclusief routinematige taken zoals de automatische levering van verbruiksartikelen. Bovendien streven wij voortdurend naar optimalisatie - zodat u en uw medewerkers zich volledig kunnen concentreren op uw kerntaken!

Optimized Print Services

Optimized Print Services

Optimized Print Services

Konica Minolta's Optimized Print Services (OPS) combineren advies, hardware, software-implementatie en workflow management om de uitgaven voor documenten te verlagen. Onze strategie van preventief en predictief onderhoud zorgt ervoor dat de apparaten die u gebruikt te allen tijde betrouwbaar functioneren en dat stilstand tot een minimum wordt beperkt. Dit alles zorgt voor een maximale productiviteit en efficiëntie, met minimale inspanning - zodat u en uw team zich kunnen concentreren op uw taken in plaats van op administratieve vragen.

Hardware
hardware icon
Konica Minolta Printing Hardware

Wilt u het ultieme in digitale printproductieprestaties? U heeft het net gevonden. Konica Minolta's Production Printing en Office-hardware zijn de referentie in de sector, met apparaten die een revolutionaire beeldkwaliteit in kleur bieden, ultrasnelle zwart-wit uitvoer, inline afwerkingsopties van professionele kwaliteit om te voldoen aan uw complexe taakspecificaties, en meer. Ongeacht de grootte of het specialisatiegebied van uw bedrijf, kunt u met onze printhardware uw printinfrastructuur opbouwen, digitale inhoud beheren, ultramoderne meetinstrumenten installeren en andere oplossingen verkennen die zijn ontworpen om uw workflow onherkenbaar te veranderen.

Software
software icon
Konica Minolta Software

Ontdek hoe Konica Minolta softwareproducten u kunnen helpen uw processen te verbeteren. Op maat van uw bedrijf kunt u uw printservices efficiënt beheren en de bijbehorende kosten verlagen, de efficiëntie verhogen door digitale workflows te implementeren en de beveiliging van documenten te verbeteren. Dankzij hun volledige modulariteit zijn onze oplossingen schaalbaar en kunnen ze worden geconfigureerd om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Services
service icon
Always at your Service

Onze ervaren en deskundige vakmensen zullen uw vragen beantwoorden en u laten zien hoe u uw product moet bedienen. Onze diensten werken in uw voordeel, binnen een ondersteuningssysteem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal kunnen profiteren van de oplossingen. Wij bieden een scala aan verschillende diensten, waaronder geoptimaliseerde printservices om uw advies te combineren; hardware- en software-implementatie; workflow management om uw documentuitgaven te verlagen; en slimme beveiligingsdiensten om uw bedrijf veilig te houden.

Optimized Print Services

Optimized Print Services

Konica Minolta's Optimized Print Services bestaat uit de volgende onderdelen

   

   

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

OPS Consult

Adviesdiensten om de huidige status of manier van werken van de klant te analyseren en te beoordelen om zo een oplossing op maat van uw specifieke behoeften samen te stellen.

Customization feature icon

OPS-Uitvoeren
Implementatie, integratie, verandermanagement, projectmanagement en training, gebaseerd op uw behoeften

Productiviteitsfunctie-icoon

OPS Manage
Schaalbare portfolio van geautomatiseerde services voor het uitvoeren en beheren van uw volledige printapparatuur

Get in touch

Get in touch