Optimized Print Services

Efficiënte printomgeving én focus op uw core business

Ontdek de mogelijkheden met Optimized Print Services


Efficiënte printomgeving én focus op uw core business

Uw printinfrastructuur is het administratieve hart van uw bedrijf dat efficiënt en productief werken mogelijk maakt. Het moet de verschillende bedrijfsprocessen en workflows naadloos ondersteunen en dient daarvoor steeds te voldoen aan specifieke eisen.

Bij Konica Minolta begrijpen we dat het correct instellen en onderhouden van deze printinfrastructuur kostbare tijd in beslag neemt, tijd die uw medewerkers nodig hebben om zich te concentreren op de kerntaken van uw organisatie. Om die reden ontwikkelden we onze Optimized Print Services.
 

Wat houden onze Optimized Print Services in?


Met Optimized Print Services combineren we onze expertise en advies met de implementaties van hard- en software en workflow management om uw printomgeving zo efficiënt mogelijk uit te bouwen en te laten werken.

Print management is een belangrijk onderdeel van Optimized Print Services en zorgt voor uw volledige print- en scaninfrastructuur, inclusief routinematige taken zoals de automatische levering van verbruiksartikelen. We hanteren steeds een strategie die preventief en predictief onderhoud combineert wat ervoor zorgt dat de apparaten die u gebruikt te allen tijde betrouwbaar functioneren en stilstand tot een minimum beperkt wordt.

Concreet omvat Optimized Print Services van Konica Minolta volgende taken:

· Expertadvies

Hier gaat het om het analyseren en beoordelen van uw huidige manier van werken om zo gepast advies te geven en een oplossing op maat van uw specifieke behoeften samen te stellen.


· Uitvoering en ondersteuning

Dit omvat implementatie, integratie, change management, projectmanagement en training, stuk voor stuk gebaseerd op uw specifieke bedrijfsbehoeften.


· Print en workflow management

Dit wordt gekenmerkt door schaalbare en geautomatiseerde services voor het uitvoeren en beheren van uw volledige printapparatuur.

Voordelen van Optimized Print Services door Konica Minolta

Onze Optimized Print Services bieden enkele niet te miskennen voordelen, namelijk:

  • Een minimale inspanning van uw medewerkers zodat ze zich kunnen concentreren op taken die rechtstreeks te maken hebben met uw core business
  • Maximale productiviteit en efficiëntie
  • Gegarandeerde maximale gegevensbeveiliging
  • Milieuvriendelijke oplossingen
  • Daling van de uitgaven voor uw printprocessen


Nieuwsgierig naar wat onze Optimized Print Services kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan snel contact op met ons! Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden.

Optimized Print Services

Optimized Print Services

Optimized Print Services

Konica Minolta's Optimized Print Services (OPS) combineren advies, hardware, software-implementatie en workflow management om de uitgaven voor documenten te verlagen. Onze strategie van preventief en predictief onderhoud zorgt ervoor dat de apparaten die u gebruikt te allen tijde betrouwbaar functioneren en dat stilstand tot een minimum wordt beperkt. Dit alles zorgt voor een maximale productiviteit en efficiëntie, met minimale inspanning - zodat u en uw team zich kunnen concentreren op uw taken in plaats van op administratieve vragen.

Hardware
hardware icon
Konica Minolta Printing Hardware

Wilt u het ultieme in digitale printproductieprestaties? U heeft het net gevonden. Konica Minolta's Production Printing en Office-hardware zijn de referentie in de sector, met apparaten die een revolutionaire beeldkwaliteit in kleur bieden, ultrasnelle zwart-wit uitvoer, inline afwerkingsopties van professionele kwaliteit om te voldoen aan uw complexe taakspecificaties, en meer. Ongeacht de grootte of het specialisatiegebied van uw bedrijf, kunt u met onze printhardware uw printinfrastructuur opbouwen, digitale inhoud beheren, ultramoderne meetinstrumenten installeren en andere oplossingen verkennen die zijn ontworpen om uw workflow onherkenbaar te veranderen.

Software
software icon
Konica Minolta Software

Ontdek hoe Konica Minolta softwareproducten u kunnen helpen uw processen te verbeteren. Op maat van uw bedrijf kunt u uw printservices efficiënt beheren en de bijbehorende kosten verlagen, de efficiëntie verhogen door digitale workflows te implementeren en de beveiliging van documenten te verbeteren. Dankzij hun volledige modulariteit zijn onze oplossingen schaalbaar en kunnen ze worden geconfigureerd om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Services
service icon
Always at your Service

Onze ervaren en deskundige vakmensen zullen uw vragen beantwoorden en u laten zien hoe u uw product moet bedienen. Onze diensten werken in uw voordeel, binnen een ondersteuningssysteem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal kunnen profiteren van de oplossingen. Wij bieden een scala aan verschillende diensten, waaronder geoptimaliseerde printservices om uw advies te combineren; hardware- en software-implementatie; workflow management om uw documentuitgaven te verlagen; en slimme beveiligingsdiensten om uw bedrijf veilig te houden.

Konica Minolta's Optimized Print Services bestaat uit de volgende onderdelen

   

   

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

OPS Consult

Adviesdiensten om de huidige status of manier van werken van de klant te analyseren en te beoordelen om zo een oplossing op maat van uw specifieke behoeften samen te stellen.

Customization feature icon

OPS-Uitvoeren
Implementatie, integratie, verandermanagement, projectmanagement en training, gebaseerd op uw behoeften

Productiviteitsfunctie-icoon

OPS Manage
Schaalbare portfolio van geautomatiseerde services voor het uitvoeren en beheren van uw volledige printapparatuur

Get in touch

Get in touch