eCommerce video’s

Leer hoe u het eCommerce klantportaal kan gebruiken dankzij onze instructieve video’s

 

Welkom op eCommerce!

Dankzij het eCommerce klantportaal heeft u op elk moment toegang tot belangrijke gegevens en documenten. Om uw ervaring op ons portaal te optimaliseren, hebben wij een aantal instructieve video’s gemaakt. Zo leert u hoe de belangrijkste functies van het klantportaal te gebruiken. 
 

Introductie

Wat kunt u allemaal doen via eCommerce? In deze video leert u meer over de belangrijkste functies aan de hand van de menubalk, de dashboard, het gebruikersbeheer.

Machine(s) overzicht

In deze video gaan we dieper in op het overzicht van uw machines. Per machine krijgt u een detail van het equipment, de locatie, de eventuele contactpersonen, alsook de recente verbruiksmaterialen en service aanvragen.

Tellerstanden

Tellerstanden raadplegen of aan ons doorgeven? In deze video laten we u zien hoe u dit kunt doen.

Verbruiksartikelen bestellen

Toners of andere verbruiksartikelen nodig? In deze video laten we u zien hoe u deze artikelen bij ons kunt bestellen.

OPS verbinding

Met OPS profiteert u van hoogstaande systeemmonitoring: met behulp van OPS maken multifunctionals van een bedrijf proactief contact met de Konica Minolta. De verbinding op afstand geeft alle relevante (tellerstanden, tonermeldingen, Service aanvragen) systeem gegevens in real time aan ons door. In deze video laten we u zien hoe u de verbinding kunt controleren.

Tellerstanden rapportages

In deze video gaan we dieper in op de mogelijkheid om rapportages over de tellerstanden te genereren per equipmentnummer, equipmentgroep, plaats of een bepaalde rapportagemaand.

Gebruikersbeheer

In deze video laten gaan we dieper in op het gebruikersbeheer. We laten u onder andere zien welke standaard instellingen er zijn en hoe u gebruikers kunt toevoegen en welke rechten aan deze gebruiker gekoppeld zitten.

Product Administratie

Voor een aantal functionaliteiten (bijvoorbeeld voor de rapportages) is het handig om uw machines onder te verdelen in groepen. Gebruikers toewijzen aan deze groepen kan ook nuttig zijn. In deze video gaan we dieper in op de mogelijkheid van het aanmaken van equipment en gebruikers groepen.

Service aanvraag indienen

Via eCommerce is het mogelijk om online een service aanvraag in te dienen. In deze video laten we u zien hoe u dit kunt doen.