Konica Minolta is voor het derde achtereenvolgende jaar door Clarivate opgenomen in de Top 100 Global Innovators 2024

| 13 mei 2024

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) kondigde aan dat Clarivate PLC, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd globaal bedrijf voor informatievoorziening (Clarivate), Konica Minolta heeft uitgeroepen tot een van de Top 100 Global Innovators 2024 (Top 100 Innovators), voor het derde jaar op rij.


Om deze lijst op te stellen, gebruikt Clarivate zijn eigen intellectuele eigendom- en octrooigegevens om bedrijven en organisaties te identificeren die hebben voldaan aan de volgende kwalificatiecriteria: ze moeten sinds 2000 500 of meer octrooiaanvragen hebben ingediend en de afgelopen vijf jaar 100 of meer octrooien hebben verkregen. Vervolgens beoordeelt Clarivate de geïdentificeerde kandidaten op het gebied van vier factoren: 'Invloed', 'Succes', 'Globalisatie' en 'Uniekheid'. 
 
Bijdragen aan het oplossen van sociale problemen met intellectueel eigendom
Konica Minolta wil bijdragen aan het oplossen van sociale problemen door samen te werken met klanten en gebruik te maken van de immateriële activa van "relatie met klanten", "technologische integratie" en "divers menselijk kapitaal", terwijl het high-profit bedrijven ontwikkelt en duurzame bedrijfswaarde verbetert.
 
Het bedrijf erkent dat intellectuele eigendom deel uitmaakt van haar belangrijke immateriële activa en de bron is van haar vermogen om de bedrijfswaarde te verhogen, en blijft zich inzetten voor het creëren van hoogwaardige intellectuele eigendom die de gezamenlijke inspanningen met klanten vergemakkelijkt, en draagt bij aan het oplossen van sociale problemen en versnelt de zakelijke groei door passende investeringen te blijven doen in de veranderende bedrijfsomgeving.
 
Strategische activiteiten op het gebied van intellectuele eigendom
Wat het concurrentievoordeel betreft, dat een drijvende kracht is achter het uitbreiden van de versterkende activiteiten, implementeert Konica Minolta voortdurend gerichte, proactieve investeringen en activiteiten in intellectueel eigendom.
 
Het bedrijf bezit een aantal intellectuele eigendommen van hoog niveau, waaronder de Dynamic Radiography Analysis in de Medical Imaging Business, die, in combinatie met Dynamic Digital Radiography, beelddiagnose met een hoge toegevoegde waarde mogelijk maakt; en automatische kwaliteitsoptimalisatie in de Professional Print Business, die het aanpassen van systemen, de kwaliteitscontrole en de inspectieprocessen van digitaal afdrukken automatiseert en een hogere efficiëntie en gebruikersvriendelijke bediening realiseert waarvoor geen speciale vaardigheden nodig zijn. Door gebruik te maken van dergelijk intellectueel eigendom en de investeringen in intellectueel eigendom te concentreren, streeft Konica Minolta ernaar het concurrentievoordeel van de versterkende activiteiten verder te vergroten.
 
Konica Minolta zal zich blijven inspannen om het concurrentievermogen te versterken en de bedrijfswaarde te vergroten door proactief te investeren in en gebruik te maken van intellectueel eigendom en immateriële activa.
 

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Marketing Communications Expert

Marketing

kevin.maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta is voor het derde achtereenvolgende jaar door Clarivate opgenomen in de Top 100 Global Innovators 2024

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) kondigde aan dat Clarivate PLC, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd globaal bedrijf voor informatievoorziening (Clarivate), Konica Minolta heeft uitgeroepen tot een van de Top 100 Global Innovators 2024...