Baas over uw informatie Verlies geen tijd meer met zoeken naar de juiste folders en documenten met Document Management Services Ontdek Document Management Services
HOUD UW DATA VEILIG BESCHIKBAAR Blijf compliant met de nieuwste wetgeving en beveilig uw documenten tegen ongeautoriseerd gebruik door internen en externen Ontdek Information Security
LAAT DATA VOOR U WERKEN Stap af van beslissingen op het onderbuikgevoel met Business Intelligence Ontdek Business Intelligence

Informatie Management


 

Vind snel documenten


Breng uw documenten samen op één plaats en maak ze snel doorzoekbaar.
 

 


 

Beveilig uw data


Encrypteer uw data en scherm uw documenten af van onbevoegde personen.
 

 

Krijg inzicht in data


Gevisualiseerde data relevant voor verschillende doelgroepen en veilig toegankelijk.

Document Management

Een documentbeheersysteem (DMS) vereenvoudigt de organisatie en ophaling van documenten, waardoor de productiviteit en compliance voor bedrijven verbetert.

Met functies zoals metatags en versiebeheer verbeteren DMS-oplossingen de efficiëntie van workflows en beschermen ze kritieke gegevens, zodat bedrijven georganiseerd blijven en auditklaar zijn, wat uiteindelijk de operationele effectiviteit verhoogt en risico's vermindert.

Ontdek Document Management

Information Security

Stap binnen in de wereld van Information Security, waar bescherming een absolute noodzaak is. Datalekken, een groeiende bedreiging voor bedrijven wereldwijd, worden hier actief aangepakt. Ontdek waarom Information Security cruciaal is om de integriteit van uw gegevens te waarborgen en de vertrouwelijkheid van uw bedrijf te behouden.

Van de groeiende cyberdreigingen tot het beschermen van gevoelige informatie; dit is de cybersecurity die elke organisatie nodig heeft.

Ontdek Information Security

Business Intelligence

Business intelligence (BI) stelt organisaties in staat om data-gestuurde beslissingen te nemen en operationele efficiëntie te verbeteren door bruikbare inzichten te bieden via data-analyse en visualisatie.

Met BI stroomlijnt u rapportages, identificeert u trends en verhoogt u uw winstgevendheid.

Ontdek Business Intelligence

Onze webinars

Interesse in de Informatie Management oplossingen van Konica Minolta?

Informatie management speelt een belangrijke rol in:

  • Het efficiënter werken met documenten
  • Het veiliger werken met informatie
  • Het slimmer werken met data
Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Neem contact op voor een consult

Informatie Management

Heeft u een vraag over Informatie Management? Herkent u een probleem en bent u opzoek naar een oplossing? Vul het onderstaand formulier in met uw vraag en onze experts nemen contact met u op.