Messe Düsseldorf

Stockumer Kirch Street 61 · 40474 Düsseldorf

Bezoek Konica Minolta op drupa 2024

Zie de mogelijkheden van de toekomst van printen

Bezoek ons bij de Konica Minolta stand in hal 8B.


Kom naar drupa 2024 en zie hoe de printwereld zich ontwikkelt als nooit tevoren! Bezoek ons bij de Konica Minolta-stand in hal 8B en ontdek onze nieuwste baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van printtechnologie. Bezoek ons voor een meeslepende ervaring die uw visie op productiviteit, kwaliteit en duurzaamheid bij printen zal veranderen.

Bekijk uit de eerste hand hoe Konica Minolta de toekomst van printen vormgeeft, waar mogelijkheden tot leven komen en de kracht van het printen een geheel nieuwe dimensie krijgt

Dit is wat we voor u in petto hebben:

  • Stap in de toekomst van printen, waar elke afgedrukte pagina, verpakking, label, vernis of folie en nabewerkingsstations ongeëvenaarde waarde heeft.
  • Onze innovatieve oplossingen zullen het landschap radicaal veranderen en de grenzen van wat mogelijk is verleggen.
  • U staat vooraan bij baanbrekende doorbraken die u inspireren en enthousiast maken om uw eigen printtraject te transformeren.
  • Dompel uzelf onder in een boeiend verhaal van Industrie 5.0, waar schaalbaarheid, betrouwbaarheid van capaciteit, duurzaamheid en slimme fabrieksautomatisering samenkomen, allemaal gecentreerd rond menselijke ervaring.

Word lid van onze VIP-club

Blijf op de hoogte van het nieuws over drupa 2024 van Konica Minolta!

Word lid van onze VIP-club en ontvang exclusieve informatie, nieuws en aankondigingen over onze deelname aan drupa 2024 voordat ze de algemene pers bereiken. En als dank voor uw deelname aan onze club ontvangt u een speciaal geschenk wanneer u onze stand in hal 8B bezoekt

Wacht dus niet langer en meld u vandaag nog aan!

word lid van onze club


 


 

"drupa is de basis voor onze industrie. Educatief, informatief en inspirerend – er is enorm veel enthousiasme voor live evenementen en we kunnen niet wachten om er te zijn.

Als wereldleider op het gebied van technologie zal Konica Minolta opnieuw een grote aanwezigheid op de tentoonstelling hebben. Met onze inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid als kern van ons DNA kijken we ernaar uit bezoekers te verwelkomen bij onze stand om hen te helpen bij het heroverwegen van mogelijkheden, het aanwakkeren van hun creatieve ideeën en het potentieel van drukwerk te zien.

drupa biedt ons een perfect platform om de nieuwste technologie en verbeteringen te demonstreren om de potentiële digitalisering voor onze klanten verder te identificeren en te ontgrendelen."


OLAF Lorenz, hoofd International Marketing en General Manager Brand Experience Division

Zie de mogelijkheden van de toekomst van printen

Zie de mogelijkheden van de toekomst van printen

Messe Düsseldorf

Stockumer Kirch Street 61 · 40474 Düsseldorf

Website

Word lid van onze VIP-club

We willen graag het nieuws over drupa 2024 met u delen. Als u zich registreert, ontvangt u uw eerste e-mail in maart 2024.

Tekstvelden met een * zijn verplicht!