om het meeste uit uw digitale transformatie te halen.

           

Om het meeste uit uw digitale transformatie te halen.

IT Solutions

Professionele IT-oplossingen op maat, voor slimme bedrijven


Met de IT-oplossingen van Konica Minolta haalt u het meeste uit uw digitale transformatie. Vertrouw op onze ervaring als professionele IT-expert en onze slimme IT-oplossingen. Bespaar en besteed minder tijd aan het beheer van uw IT-infrastructuur. Met Konica Minolta krijgt u alle support die u nodig heeft voor een optimaal gebruik en beheer van uw IT.

Informatie Management


Security


De digitale wereld kent heel wat voordelen voor bedrijven, maar zet hen ook voor verschillende uitdagingen op vlak van beveiliging. Of uw data nu in uw eigen datacenter of in de cloud staat, zonder een goede beveiliging, kan uw data in gevaar komen en op straat komen te liggen. Lees meer over Security.

IT Security

Onze manier van werken verandert steeds meer en IT-infrastructuren worden alsmaar complexer en de wereld van de cybercriminaliteit evolueert daarmee. Om uw bedrijf te beveiligen tegen zulke gevaren, heeft u een oplossing nodig die technologie combineert met ervaren personeel en de juiste strategie. 

Information Security

Cybercriminaliteit is de voorbije jaren sterk toegenomen en complexer geworden. Het is dan ook essentieel om uw bedrijfs- en persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Bovendien bestaan er tegenwoordig heel wat internationale normen en Europese wetten inzake information security, privacybeleid,… die uw bedrijf kunnen helpen risico’s te vermijden of te verminderen. 

Video Security Solutions

Op basis van de samenwerking tussen Konica Minolta en MOBOTIX leveren wij netwerkbeveiligingsoplossingen van de volgende generatie. Onze gezamenlijke productontwikkelingen richten zich op oplossingen zoals het bewaken van processen in productiefaciliteiten om workflowinnovatie te stimuleren, of nieuwe producten zoals "Care Support Solutions" die kunnen worden ingezet om bewoners in verzorgingstehuizen te bewaken.

Device Security

Gegevensbeveiliging is tegenwoordig één van de belangrijkste pijlers voor een succesvolle en betrouwbare onderneming. Daarbij hoort natuurlijk ook een optimale device security. Uw medewerkers verwerken immers elke dag een hoop vertrouwelijke informatie die ze vervolgens printen, kopiëren of scannen. Zonder een betrouwbare beveiliging loopt uw bedrijf dan ook het risico gevoelige gegevens te verliezen of ze vallen mogelijk in verkeerde handen.

Backup management

Een van de belangrijkste taken binnen de IT is ervoor te zorgen dat bedrijfskritische gegevens veilig zijn en hersteld kunnen worden. Weet u wat u moet doen in het geval van een gegevenslek? Konica Minolta biedt u kostenefficiënte back-ups voor al uw behoeften op het gebied van gegevensopslag en -beveiliging. U kunt rustig gaan slapen, aangezien u weet dat onze herstelbeheersystemen 24 uur per dag werken om een back-up te maken van uw bedrijfsgegevens en deze te beschermen. In een crisissituatie kunt u op tijd ingrijpen en kritieke of gevoelige gegevens herstellen.

Intelligent Connected Workplace Trends voor 2022

Benieuwd hoe de intelligente verbonden werkplek, ook wel de Intelligent Connected Workplace genoemd, van 2022 er uit zal zien? In deze video laten we je zien welke trends en invloeden de toekomst van het werk gaan definiëren.

Aurelium

Aurelium maakt sinds 2018 deel uit van Konica Minolta en is al 30 jaar expert in het leveren van strategische IT-oplossingen voor KMO’s/MKB’s. Door de bundeling van krachten tussen beide bedrijven, zijn we in staat om een grotere slagkracht te ontwikkelen. Onze klanten kunnen gebruik maken van een ruimer aanbod aan diensten en dat steeds met de nodige flexibiliteit en kwaliteit. 

Meer info

Cybersecurity: een gelaagde aanpak is een geslaagde aanpak

Een sterke cybersecurity voor uw organisatie bestaat nooit uit één panklare oplossing: u hebt verschillende beveiligingslagen nodig. We onderscheiden zeven niveaus van cyberbeveiliging die samen een gelaagde aanpak vormen voor een...

Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!