om het meeste uit uw digitale transformatie te halen.

IT Solutions

           

Om het meeste uit uw digitale transformatie te halen.

IT Solutions

Professionele IT-oplossingen op maat, voor slimme bedrijven


Met de IT-oplossingen van Konica Minolta haalt u het meeste uit uw digitale transformatie. Vertrouw op onze ervaring als professionele IT-expert en onze slimme IT-oplossingen. Bespaar en besteed minder tijd aan het beheer van uw IT-infrastructuur. Met Konica Minolta krijgt u alle support die u nodig heeft voor een optimaal gebruik en beheer van uw IT.

Security


De digitale wereld kent heel wat voordelen voor bedrijven, maar zet hen ook voor verschillende uitdagingen op vlak van beveiliging. Of uw data nu in uw eigen datacenter of in de cloud staat, zonder een goede beveiliging, kan uw data in gevaar komen en op straat komen te liggen. Lees meer over Security.

IT Security

Onze manier van werken verandert steeds meer en IT-infrastructuren worden alsmaar complexer en de wereld van de cybercriminaliteit evolueert daarmee. Om uw bedrijf te beveiligen tegen zulke gevaren, heeft u een oplossing nodig die technologie combineert met ervaren personeel en de juiste strategie. 

Meer info

Information Security

Cybercriminaliteit is de voorbije jaren sterk toegenomen en complexer geworden. Het is dan ook essentieel om uw bedrijfs- en persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Bovendien bestaan er tegenwoordig heel wat internationale normen en Europese wetten inzake information security, privacybeleid,… die uw bedrijf kunnen helpen risico’s te vermijden of te verminderen. 

Meer info

Perimeter Security

Als het gaat om de veiligheid van uw bedrijf, zijn halve maatregelen niet langer voldoende. Gebruikt u een bewakingssysteem dat onnauwkeurig of verouderd is? Dan kunnen onaangename gebeurtenissen zoals diefstal, inbraak, vandalisme en brand ongemerkt plaatsvinden. Het is dan ook van groot belang een geschikt perimeterdetectiesysteem in uw bedrijf te integreren dat dergelijke zaken op tijd opmerkt en alarm kan slaan.

Meer info

Device Security

Gegevensbeveiliging is tegenwoordig één van de belangrijkste pijlers voor een succesvolle en betrouwbare onderneming. Daarbij hoort natuurlijk ook een optimale device security. Uw medewerkers verwerken immers elke dag een hoop vertrouwelijke informatie die ze vervolgens printen, kopiëren of scannen. Zonder een betrouwbare beveiliging loopt uw bedrijf dan ook het risico gevoelige gegevens te verliezen of ze vallen mogelijk in verkeerde handen.

Meer info

Centraal IT Platform


Met de huidige noden en behoeften van medewerkers en bedrijven is het niet eenvoudig de nodige IT-infrastructuur en applicaties te beheren en onderhouden. Daarom ontwikkelden we bij Konica Minolta de nieuwe IT-platformen ‘Workplace Hub’ en ‘Workplace Hub Edge’. Deze combineren hardware, software en aanvullende diensten en toepassingen op één gecentraliseerde plek. Lees meer over onze Centraal IT Platformen.

 

Workplace Hub

Zowel technologie als onze manier van werken evolueert voortdurend. Het is dan ook belangrijk dat u beschikt over een centraal IT-platform waarbij mensen, plaatsen en apparaten intuïtief met elkaar verbonden worden. Workplace Hub combineert uw IT-infrastructuur met applicaties en toepassingen in één centraal IT-platform.

Meer info

Aurelium

Aurelium maakt sinds 2018 deel uit van Konica Minolta en is al 30 jaar expert in het leveren van strategische IT-oplossingen voor KMO’s/MKB’s. Door de bundeling van krachten tussen beide bedrijven, zijn we in staat om een grotere slagkracht te ontwikkelen. Onze klanten kunnen gebruik maken van een ruimer aanbod aan diensten en dat steeds met de nodige flexibiliteit en kwaliteit. 

Meer info

Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!

Lees meer op onze blog

Wat is het belang van IT-governance?

Governance is een welbekende term in het bedrijfsleven en bevat verschillende elementen. Corporate governance, ook wel ondernemingsbestuur genoemd, kan gedefinieerd worden als het bestuur, beleid of set van regels die ervoor zorgt dat de interne werking van een bedrijf vlotjes, efficiënt en verantwoord verloopt.

Lezen

Welke impact heeft thuiswerken op de productiviteit?

Het zijn ongeziene tijden. In maart viel de wereld letterlijk stil en zijn we met zijn allen noodgedwongen thuis beginnen werken. Het grootste thuiswerkexperiment ooit! Transformaties die normaal gesproken decennia in beslag nemen, hebben zich in een mum van tijd voltrokken.
Lezen

Waarom is de digital workplace belangrijk voor medewerkers?

De laatste jaren heeft de digitalisering onze manier van werken sterk veranderd. Op zich niet vreemd natuurlijk, want al die innovatieve technologieën hebben elk hun voordeel. Sterker nog, verschillende onderzoeken over de hele wereld wijzen uit dat een digital workplace heel wat te bieden heeft voor niet alleen het bedrijf, maar ook voor de medewerkers.
Lezen