Device Security

Bescherm uw gevoelige informatie met beveiligde apparatuur

Device Security


Bescherm uw gevoelige informatie met beveiligde apparatuur

Wereldwijd verwerken werknemers op dagelijkse basis een gigantische hoeveelheid informatie. Tijdens hun werkactiviteiten delen ze deze gegevens vaak met verschillende interne en externe partijen via prints, scans en e-mails vanop allerlei toestellen. Omdat een overgroot deel van deze informatie vertrouwelijk is, denk bijvoorbeeld aan e-mailadressen of fysieke adressen, persoonlijke gegevens, budgetramingen en plannen, is het belangrijk om over een goede beveiliging te beschikken.

Veiligheid als hoogste prioriteit

Veiligheid als hoogste prioriteit
Om te vermijden dat gevoelige en persoonlijke informatie in de verkeerde handen valt is een goede beveiliging van toestellen noodzakelijk. Printers, multifunctionals en zelfs sommige computers worden immers vaak door verschillende personen gebruikt. Daarom bieden we bij Konica Minolta beveiligde en betrouwbare systemen. Het voorkomen en opsporen van datalekken helpt tenslotte organisaties om imago- en financiële schade te vermijden. 

Device Security bij Konica Minolta omvat onder meer: 
 • Apparaten die uitgerust zijn met Hard Disk Drives (HDD's) en zeer betrouwbare centrale geheugenbeveiligingsmechanismen.  
 • Softwareoplossingen die gebruik maken van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat gevoelige documenten niet in de verkeerde handen vallen. 
 • Dienstverlening op maat van de klant om de juiste beveiligingsfuncties op hardware in te stellen, zodat elk bedrijf met een gerust hart gebruik kan maken van onze innovatieve toestellen. 
 • S/MIME-versleuteling oftewel het versleutelen van e-mailberichten  
 • Verschillende methoden voor gebruikersauthenticatie en SMTP-authenticatie  
Met deze Device Security Solutions zorgt Konica Minolta ervoor dat u steeds kunt profiteren van gegevensbescherming en beveiligde toegang tot vertrouwelijke informatie. 

 

De voordelen van Device Security

De voordelen van Device Security
Het beveiligen van uw toestellen biedt verschillende interessante voordelen: 
 • Het beschermen van uw toestellen en gegevens tegen misbruik door interne en externe partijen 
 • Uw toestellen en infrastructuur zijn steeds in orde op vlak van compliancy 
 • Het handhaven van uw security policies 
 • Controle over toegangs- en gebruikersrechten 
 • Controle van het gebruik van de verschillende toestellen 
 • Eenvoudig opsporen van onrechtmatigheden 
Heeft u interesse in de Device Security Solutions van Konica Minolta? Neem dan snel contact op met ons voor meer informatie.

 

Beveiliging van systemen

Beveiliging van systemen

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats

Gegevensbeveiliging is tegenwoordig een van de belangrijkste aspecten van het runnen van een succesvolle en betrouwbare onderneming. Een kleine barst in het pantser van uw bedrijfsbeveiliging kan leiden tot blootstelling van vertrouwelijke gegevens en aantasting van uw reputatie binnen de branche. Konica Minolta biedt haar klanten beveiligde systemen die hun gegarandeerd niet in de steek laten, en een reeks zeer betrouwbare standaardoplossingen. Het opsporen en voorkomen van beveiligingslekken helpt bedrijven om financiële schade en reputatieschade op bedrijfsniveau en individueel niveau te voorkomen. 

Hardware
hardware icon
Konica Minolta MFPs

De meeste Konica Minolta-apparaten zijn uitgerust met HDD's en superbetrouwbare centrale geheugenbeveiligingsmechanismen, zodat vertrouwelijke gegevens en andere gevoelige bedrijfsinformatie te allen tijde worden beschermd. Konica Minolta biedt het hoogste niveau van beveiliging, met ISO 15408 Common Criteria Certification.

Software
software icon
Konica Minolta Software

Ontdek de talloze verschillende manieren waarop Konica Minolta softwareproducten uw activiteiten kunnen verbeteren. Konica Minolta lost de problemen van uw bedrijf op, past bij verschillende werkstijlen en biedt software-oplossingen die voldoen aan de behoeften van uw branche. Door te allen tijde prioriteit te geven aan uw behoeften, voldoet Konica Minolta aan de softwarevereisten van zelfs de meest veeleisende wereldwijde organisaties. Met behulp van het systeem kunt u de kosten van elke geprinte of gekopieerde output in de hand houden, geavanceerde beveiligingsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat gevoelige documenten niet in handen van onbevoegden vallen, en nog veel meer.

Services
service icon
bizhub SECURE

Konica Minolta heeft bizhub SECURE ontwikkeld om klanten te voorzien van de middelen die nodig zijn om alle informatie op de interne harde schijf van bizhub te beschermen. Nadat Konica Minolta de specifieke behoeften van haar klanten heeft vastgesteld, configureert het bedrijf een reeks beveiligingsfuncties van de MFP, zodat alle gegevens, documenten en informatie met betrekking tot de MFP absoluut veilig blijven.

Europese maand van de cyberveiligheid: Een cybergijzelingscrisis voorkomen

Veel kleine en middelgrote bedrijven denken na over tools en strategieën om werken op afstand tot een vast onderdeel van hun bedrijf te maken en hoewel werken op afstand nieuwe kansen biedt, brengt het ook vele uitdagingen met zich mee. 
 
Uit een recente enquête onder IT-beslissers in Europa blijkt hoezeer beveiligingsrisico's de laatste tijd een uitdaging zijn voor bedrijven. Ons eBook (beschikbaar in het Engels) geeft u inzicht in de belangrijkste beveiligingsfactoren. Hier dient u rekening mee te houden bij de digitale transformatie van uw organisatie.

Download het e-book

Device Security

Maak niet de fout beveiligingskwesties met betrekking tot MFP's te negeren. Als een systeem toegankelijk is voor veel verschillende gebruikers (inclusief personeel, bezoekers en contractors), neemt het risico van een gegevenslek toe. Konica Minolta biedt oplossingen die snelle toegang tot alle functies van het systeem combineren met de mogelijkheid om de toegangsrechten van medewerkers te beheren. Dit zorgt ervoor dat vertrouwelijke gegevens niet toegankelijk zijn voor bezoekers of onbevoegd personeel. Systemen van Konica Minolta zijn altijd veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk — dus u hebt de beveiliging helemaal zelf in de hand. 

 

Met Konica Minolta weet u dat u precies het juiste gegevensbeveiligingsbeleid toepast en zorgt u ervoor dat gekopieerde vertrouwelijke documenten in de uitvoerlade van de MFP of bestanden op de harde schijf van een systeem niet in verkeerde handen vallen. Dankzij de uitgebreide reeks beveiligingsmaatregelen van Konica Minolta kunt u de veiligheid van uw documenten en gegevens garanderen. Onze systemen zijn ontworpen voor integratie in netwerkomgevingen. Daarom voldoen MFP's aan strenge veiligheidsnormen en worden potentiële beveiligingslekken, ontstaan door netwerkverbindingen, gedicht. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat u kunt profiteren van de talrijke manieren waarop Konica Minolta uw gegevens beschermt en de toegang tot vertrouwelijke informatie beperkt.

   

   

Pictogram van de technologiefunctie

Beveiliging van faxlijnen 

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

Door de beheerder beveiligde poorten en protocollen

Customization feature icon

S/MIME-versleuteling 

Productiviteitsfunctie-icoon

SMTP-authenticatie 

Mobility feature icon

Methoden voor gebruikersauthenticatie 

Get in touch

Get in touch