Hoogste kwaliteit, maximale productiviteit en eenvoudige bediening


Maak van een vel papier een verbluffend mooi drukproduct met professionele printoplossingen.

           


Professional Printing

Innovatieve digitale printing solutions voor professionals


Bij Konica Minolta moedigen we printbedrijven aan om een scherpe focus te houden op nieuwe mogelijkheden binnen de sector. Niet alleen om kosten te besparen, maar ook om nieuwe diensten toe te voegen, de productiviteit te verbeteren en op die manier ook de winst te vergroten. Als ervaren leverancier van uitgebreide diensten en innovatieve oplossingen voor de printindustrie helpen we onze klanten groeien. Dit door middel van volledig geïntegreerde workflows en applicaties, die veel verder gaan dan onze professionele en geavanceerde hardware producten. 

Production Printing

Met onze professional printing services bieden we ondersteuning en zakelijke tools aan om u te helpen nieuwe markten te verkennen. Zo kunt u uw expertise uitbreiden in innovatieve print- en web technologieën en u voorbereiden op de toekomst.

Label Printing

Label converters en commerciële drukkers krijgen steeds vaker te maken met een toenemend aantal printopdrachten voor verschillende oplagen die in een korte doorlooptijd geproduceerd moeten worden. Met conventionele flexo- en offsetdruk is het nauwelijks nog haalbaar om dergelijke opdrachten winstgevend uit te voeren. Gelukkig kunnen ze door middel van digitale labelprinters op eenvoudige en efficiënte manier verwerkt worden.

Inkjet Printing

Printmaterialen en de stabiliteit van offset-printers combineren met de voordelen van de nieuwste digitale technologieën? Dat kan met de innovatieve inkjet printers van Konica Minolta. Profiteer van de verbazingwekkende mediaflexibiliteit en de snelheid van het dubbelzijdig printen en produceren van variabele gegevens op extra grote B2-vellen. Vergroot uw printmogelijkheden met onze inkjet-printers en bouw uw klantenbestand verder uit.

Varnish Printing

Printen is meer dan alleen kleur en papier. U kunt uw printresultaten ook net dat tikje extra geven door varnish (of vernis) en hot-foil aan het printproces toe te voegen. Dit zorgt voor een mooie glans op het drukwerk. Bovendien bestaan er verschillende mogelijkheden om de opmaak van het drukwerk een speciale look and feel te geven.

Laster cutting

De Motioncutter is een zeer compact digitaal high-speed lasersysteem dat substraten met losse vellen snijdt, licht insnijdt, graveert en perforeert. Het kan worden gebruikt met papier of karton voor een reeks applicaties waarvoor ingewikkeld snijwerk zonder matrijzen in kleine oplagen nodig is. Elk vel kan worden gepersonaliseerd met de Namecut-functie via de meegeleverde software.

Packaging

Met de PKG kunnen drukkerijen, verpakkingsverwerkers en merkeigenaren profiteren van een gebruiksvriendelijke oplossing voor hun on-demand verpakkingsproductie, die aansluit bij de trend naar meer maatwerk voor golfkartondozen.

Professional Solutions


Naast nieuwe technologieën bieden we ook innovatieve oplossingen voor Professional Printing. Deze oplossingen ondersteunen u bij het uitvoeren van uw verschillende printopdrachten en verhogen uw expertise. Lees hier meer over onze Professional Solutions.

Book Publishing

In de uitgeverswereld is een belangrijke verandering aan de gang, namelijk die van on-demand publishing. Klanten willen hier gebruik van maken zodat zelfpublicatie in kleine oplages mogelijk wordt. Om on-demand publishing mogelijk te maken in uw printbedrijf, biedt Konica Minolta printoplossingen aan voor Book Publishing.

Meer info

Colour Management

Voor een professioneel printbedrijf is een goed beheer van de correcte kleuren essentieel. Sterker nog, het succes van uw bedrijf valt of staat met een precieze expertise in printen en kleurbeheer. Konica Minolta biedt u dan ook de mogelijkheid tot intelligente kleur- en beeldcontrole.

Meer info

Inline Finishing

Om zo veel mogelijk (tijd-)winst te boeken, dient u uw printprocessen zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Konica Minolta biedt u daarom de Inline Finishing oplossing aan, een vernieuwende Print Solution die uw productietijd zal verkorten en uw opbrengst zal verhogen.

Meer info

IQ-501

Elke klant wil natuurlijk waar voor zijn geld. In de printsector betekent dit snelle, kwalitatieve printresultaten tegen een aantrekkelijk prijskaartje. Intelligent Quality Care van Konica Minolta biedt u de beste kwaliteit en met het voordeel van tijdsbesparing.

Meer info

Make Ready

Om zo snel en effectief mogelijk printopdrachten uit te kunnen voeren, dient u uw printprocessen te stroomlijnen en voor te bereiden. Met de Make Ready opties van Konica Minolta kunt u uw efficiëntie verbeteren en flexibel reageren op de last-minute wijzigingen van klanten.

Meer info

Transactional Printing

Transactiedocumenten worden tegenwoordig ook vaak gebruikt door marketingprofessionals om diensten of producten te promoten. Om de kosten hiervan voor uw klanten te verlagen en kwalitatieve transactiedocumenten af te leveren, ontwikkelde Konica Minolta Transactional, een innovatieve print solution om onder meer de cross-selling inkomsten van uw klanten te stimuleren.

Meer info

Variable Data

Mensen worden dagelijks overladen met verschillende reclamefolders en direct mails per post en e-mail. Om uw boodschap sneller en efficiënter tot bij de juiste personen te krijgen, kan u best een persoonlijke aanpak proberen. Variabel data printing biedt u de kans om uw klanten meer te binden en zo te overtuigen van uw product of dienstverlening.

Meer info

Web-to-Print

Het internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, zakelijke wereld en economie. Mensen voeren heel wat van hun dagelijkse taken uit via het internet en dat is ook te merken in de printsector. Konica Minolta biedt dan ook online en e-printing oplossingen aan om Web-to-Print te introduceren in uw Professional Printing aanbod.

Meer info

Workflow Automation

Om de productiviteit van uw printbedrijf te verhogen, is het aangeraden om uw verschillende printprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen. Met de Workflow Automation oplossing van Konica Minolta kunt u alle workflows automatiseren om zo kostbare tijd en middelen te besparen.

Meer info

Boek een demo in onze virtuele showroom

Boek nu een demo

Bekijk onze trends video

De drie grootste trends in print op dit moment zijn: COVID-19 als een versneller van progressie, Duurzaamheid in drukwerk en Groei stimuleren met digitale embellishment

Konica Minolta viert haar succes op drupa met meer dan 200 beursverkopen

Na het demonstreren van end-to-end workflowdemonstraties met betrekking tot de belangrijkste aspecten van toner, inkjet, decoratie, afwerking, etiketten en verpakkingen en het tonen van een holistisch concept van toekomstige trends op drupa 2024...

Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!