Brussels Expo, Belgium

Place de Belgique 1, 1020 Brusseles, Belgium

Ontdek de mogelijkheden op Labelexpo Europe 2023

Een nieuwe kijk op wat labels voor uw bedrijf kunnen betekenen

U bent gedreven om het allerbeste uit uw bedrijf te halen. En wij zijn gedreven om u te ondersteunen bij elke stap, met de printoplossingen en expertise die u nodig hebt. Wij helpen u veelzijdiger, flexibeler en efficiënter te worden, zodat uw bedrijf bij elke kans kan groeien.

Bezoek ons op Labelexpo Europe 2023 in hal 8, stand C21/C22, en ontdek geavanceerde software- en servicemogelijkheden die allemaal zijn gebaseerd op wereldwijde expertise en lokale levering.


In onze gedeelde stand met MGI Digital Technology zullen we onze gebundelde expertise gebruiken om te laten zien hoe u ideeën kunt ontwikkelen en winstgevendheid kunt vergroten met nieuwe printmogelijkheden.
 
Verwacht een meeslepende, interactieve ruimte die tot de verbeelding van ambitieuze labelfabrikanten zoals u zal spreken en het potentieel laat zien. Vergeet ook niet onze gedrevenheid en enthousiasme om samen met u op een nieuwe manier te kijken naar wat er mogelijk is in de digitale labelproductie.  
 
Kom langs en ontdek de nieuwste trends en de volledige labelproductiecyclus om uw klanten te inspireren.

Mis dit niet


Hier volgt een kort overzicht van wat u kunt verwachten:

 

AccurioLabel 400

Onze nieuwste digitale labelproductieprinter levert meer productiviteit met printsnelheden tot 39,9 meter per minuut, biedt voordelen van geautomatiseerde controle van kleur en dichtheid en vergroot het bereik van printapplicaties dankzij het 5e kleurenstation met witte toner.

AccurioLabel 230 incl. aanpasbare inkjet

Labels digitaal printen op een snelle, flexibele, betrouwbare en efficiënte manier, inclusief inline afwerking en aanpasbare inkjet.

PKG-1300

Print-on-demand voor fabrikanten van golfkarton, converters, grafische bedrijven en brand owners die op zoek zijn naar een oplossing voor digitaal printwerk in kleine oplagen die tijd en geld bespaart.

MGI JETvarnish 3D Web Compact

De MGI JETvarnish 3D Web Compact is de ideale oplossing voor labelprinters. De JETvarnish 3D Web Compact maakt het mogelijk om, in één keer en volgens een 100% digitaal proces, een UV-selectieve vernis én een hot stamping toe te passen, vlak of in reliëf en op basis van vaste of variabele gegevens.

MGI Octopus Web

De MGI Octopus Web biedt gloednieuwe technologie voor het digitaal snijden en afwerken van zelfklevende labels via 4-assige snijkoppen, uitgerust met snijbladen.

Voorspellingen voor de labelindustrie voor 2023

De digitale productie van labels is mainstream geworden, met bijna 35% van de totale printwaarde nu volledig digitaal of hybride. In een verbluffende transformatie presteert digitaal beter dan de rest van de markt, nu meer merken en retailers flexibiliteit en snelle respons als cruciale factoren beschouwen om te voldoen aan snel veranderende vraagpatronen in een wereld vol nieuwe kansen.

Lees hier het volledige artikel

Betreed een nieuwe wereld

press

press
Silke Ehmann-Cotichini
Team Manager Brand Positioning & Architecture, Content Strategy & Development
Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH
silke.ehmann-cotichini@konicaminolta.eu
+49 (0)511 7404-5604

 

Persconferentie op 11 september van 14:00 tot 14:30 uur (CET)
Press Office Theatre


Feiten en cijfers over het printen van labels
Feiten en cijfers
 

Een nieuwe kijk op wat labels voor uw bedrijf kunnen betekenen

Een nieuwe kijk op wat labels voor uw bedrijf kunnen betekenen

Brussels Expo, Belgium

Place de Belgique 1, 1020 Brusseles, Belgium

Website

BOEK EEN AFSPRAAK

Neem contact met ons op om een persoonlijke afspraak te maken met ons team tijdens het evenement.

Tekstvelden met een * zijn verplicht!