bizhub SECURE - intelligente beveiliging om uw bedrijf veilig te houden

Data - uw meest waardevolle en kwetsbare bedrijfsbezittingen

De bizhub SECURE-service kan op elk Konica Minolta bizhub multifunctioneel apparaat worden geactiveerd, zowel op locatie als vóór de levering, dus ongeacht de grootte van uw bedrijf, kunt u met vertrouwen werken. Zodra de bizhub SECURE-beveiligingen zijn aangebracht, kunt u er zeker van zijn dat uw printgegevens beveiligd zijn.


Uw bizhub multifunctioneel apparaat en de harde schijf (HDD) worden beschermd om ervoor te zorgen dat uw gegevens meer dan alleen veilig zijn - ze zijn bizhub SECURE!


Wat wordt er gedekt?


De volgende functies zijn opgenomen in bizhub SECURE:


  • Het beheerderswachtwoord wijzigen
  • Versleutel de volledige inhoud van uw bizhub-harddisk met encryptie
  • Creëer een veilig alfanumeriek wachtwoord om uw bizhub harde schijf te blokkeren
  • Elimineer elk spoor van gegevens, zelfs nadat ze zijn verwijderd met Temporary Data Overwrite.
  • Tijd dat uw bizhub multifunctioneel apparaat om al het materiaal dat zich in elektronische mappen bevindt automatisch te modelleren.

bizhub SECURE

bizhub SECURE

In de afgelopen jaren zijn datalekken een ernstig probleem geworden voor veel bedrijven met een wijdverbreide mediaberichtgeving over datadiefstal en hacking die wereldwijd schade toebrengt aan de financiën en reputatie van verschillende bedrijven. 


Bij Konica Minolta weten we dat de bescherming van uw gegevens de sleutel is tot uw bedrijf. Daarom bieden onze bizhub multifunctionele apparaten het hoogste niveau van beveiliging en met bizhub SECURE kunnen we u een extra laag van uitgebreide bescherming bieden, zodat uw gegevens van u blijven, zonder de gegevensstroom in uw kantoor te onderbreken. 


Get in touch

Get in touch