Bewaking met commerciële beveiligingscamera's

Beveiligingscamera-oplossingen voor het MKB, afgestemd op uw behoeften

Uw veiligheid is onze zorg


Elke dag krijgen kleine en middelgrote bedrijven over de hele wereld te maken met brand, diefstal, vandalisme en andere schadelijke incidenten. Veel daarvan hadden gemakkelijk vermeden kunnen worden met bewakingscamera's. Inbrekers kunnen kantoorruimtes en magazijnen zien als makkelijke doelwitten. Een commercieel videocamerabewakingssysteem kan een enorm verschil maken in het helpen voorkomen van schade. MOBOTIX-beveiligingscamera's kunnen opnames met een hoge resolutie maken van de misdaadscène, en nog veel meer. Neem dus een stap vooruit en beveilig de toekomst van uw bedrijf!

Konica Minolta biedt oplossingen die de manier waarop u beveiliging ziet zullen veranderen. Ze laten u vertrouwen op een video-infrastructuur van hoge kwaliteit die is ontworpen om u gemoedsrust te bieden, terwijl u profiteert van een 360°-groothoekbeeld, thermische herkenning, automatisering, video van hoge kwaliteit, heldere beelden, hemisferische visie, e-mailmelding en nog veel meer. 

 

Onze commerciële bewakingscamera's bieden een uitgebreid beveiligingssysteem dat is aangepast aan de moderne behoeften van uw bedrijf, zodat u kunt investeren in uw veiligheid en toekomst en u zich kunt blijven concentreren op uw kerntaken, terwijl u weet dat uw videobewaking professioneel wordt beheerd.

 

De bewakingsoplossing met commerciële beveiligingscamera's omvat de volgende eigenschappen:

 

  • Heldere, scherpe beelden voor beter bewijs en een betere videokwaliteit
  • Vereist minder onderhoud (en dus lagere totale eigendomskosten), wat zich vertaalt in een hoger rendement op uw investering
  • Laagste energieverbruik, video met groene IP
  • Cyber-beveiligd dankzij gecodeerde communicatie

 

Commercieel (KMO)

Commercieel (KMO)

De hele camerabewaking vanuit een enkele bron

Er is geen extra infrastructuur nodig om het MOBOTIX-beveiligingssysteem te installeren. Investeren in commerciële camerabewaking betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over afzonderlijke ondersteunende systemen, software of een centrale server. 

 

U bespaart niet alleen tijd en energie die u kunt besteden aan het zoeken naar geschikte elementen, het is ook een kosteneffectieve, financieel transparante keuze en veel betrouwbaarder dan systemen met meerdere onderdelen. Alle processen, zoals gebeurtenis- en alarmbeheer en opname- en beeldverwerking, worden lokaal uitgevoerd in de videobeveiligingscamera.

Hardware
hardware icon
Zo veel meer dan alleen een standaard oplossing

MOBOTIX-camera's kunnen voor een groot aantal doeleinden worden gebruikt en staan wereldwijd bekend om hun uitstekende betrouwbaarheid. Ze bieden de ultieme energie-efficiëntie en de hoogste mate van nauwkeurigheid. Eén camera kan een heel gebied discreet bewaken, zonder dode hoeken.

Software
software icon
Videomanagementsysteem – alles vanuit één bron

Het MOBOTIX-videomanagementsysteem (VMS) is een intuïtieve en flexibele MOBOTIX-softwareoplossing voor videomanagement, videoanalyse en apparaatbesturing. Er is geen beheerserver nodig voor het VMS en alles wat u nodig hebt is ingebouwd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installeren van nieuwe oplossingen.

Services
service icon
Het perfecte allround pakket

We begeleiden u in elke fase van het proces, om ervoor te zorgen dat u profiteert van het perfecte, allesomvattende concept van beveiligingsoplossingen. We beginnen met een uitvoerig overleg met locatieonderzoek en -analyse. Daarna identificeren we de oplossing op maat die tegemoet komt aan de specifieke behoeften van uw bedrijf om uw volledige video-infrastructuur te optimaliseren en te verbeteren. Goed projectmanagement omvat een professionele installatie, gevolgd door externe bewakingsdiensten om de IT-infrastructuur en de netwerkstatus te controleren, evenals onderhoud om een probleemloze werking van uw videobeveiligingssysteem te garanderen.

De volledige standalone oplossing met beveiligingscamera's

MOBOTIX-videocamera's vertegenwoordigen een enorme verbetering in beeldverwerking. De opnamen zijn in high definition, zelfs wanneer objecten snel bewegen of slecht zijn verlicht. Dankzij de scherpte van de geleverde beelden, kunt u altijd precies zien wat er op het terrein gebeurt. Dankzij de hoogwaardige beeldkwaliteit kunt u zelfs de kleinste details zien, terwijl u met de innovatieve bewegingsdetectie precies weet waar u moet kijken. 

 

De MxActivity-sensor onderscheidt de wind of beweging van vogels van werkelijk verdachte activiteiten, waardoor valse alarmen tot wel 90% worden verminderd. U kunt de reactie van het systeem op gedetecteerde activiteit snel en eenvoudig automatiseren. U kunt het bijvoorbeeld zo configureren dat het slagbomen voor geautoriseerde auto's opent en op een bepaald moment van de dag reageert op verdachte beweging met een audiobericht. 

 

De opties zijn eindeloos: u hoeft de talrijke functies van de commerciële camerabewaking alleen aan te passen aan uw eigen specifieke behoeften. U beslist.

 

Met intelligente videobeveiliging kunt u zich volledig concentreren op het beheren van uw bedrijf en het bereiken van uw bedrijfsdoelen zonder u zorgen te hoeven maken over uw vestiging. De functies omvatten onder andere:

   

   

Customization feature icon

Automatisering

Quality feature icon

Compleet systeem

Manage all your campaigns in one portal

Bewegingsdetectie

Technology feature icon

Geen centrale server nodig

Media handling feature icon

Schaalbare beveiligingsoplossing

Usability feature icon

Geavanceerde analyses

Mobility feature icon

Audiosysteem in twee richtingen

Uw veiligheid is onze missie

Professionele videobeveiligingsoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven

Download nu
Solution3-mx_FL_en_170504_KMU-A4

Get in touch

Get in touch