Videobewaking in het openbaar vervoer

Houd uw bedrijf in beweging

Veiligheid onderweg – waarom videobewaking werkt in openbare vervoersnetwerken


Voelt u zich veilig als u 's nachts reist met het openbaar vervoer? Dat zou wel moeten – en dat is waarom intelligente videobeveiligingssystemen zoals die van MOBOTIX zo'n goede aanvulling zijn op moderne vervoersnetwerken. Ze bevorderen mobiliteit en geven passagiers en werknemers gemoedsrust.

Het is altijd belangrijk geweest om burgers veilig te houden in het openbaar vervoer. Zowel in de voertuigen zelf als in en rondom het stationsgebouw. 

 

De afgelopen jaren zijn terrorisme, misdaad, diefstal en vandalisme steeds gebruikelijker geworden, waardoor de regelgeving van de overheid strenger is geworden. En daarmee is de vraag naar beveiligingssystemen voor transporteurs enorm toegenomen. 

 

Het installeren van videobewaking in het openbaar vervoer biedt vele voordelen. Het houdt gebruikers en operators veilig, en de netwerken werken 24 uur per dag zonder problemen. Draadloze beveiligingssystemen geven burgers een veiliger gevoel, bevorderen mobiliteit en ontmoedigen vandalisme en misdaad. En passagiers voelen zich veiliger, vooral als het donker is. 

 

Videobewakingssystemen kunnen discreet worden geplaatst en zijn robuust en betrouwbaar. Ze zijn zeer geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis, in alle voertuigen, platforms, wachtkamers of openbare ruimtes, bij alle snelheden en in alle weersomstandigheden. 

 

MOBOTIX-camera's worden gemaakt in Duitsland en bieden gegarandeerde kwaliteit en technische betrouwbaarheid, evenals maximale dekking met een minimaal aantal camera's dankzij het gebruik van hemisferische technologie. Hierdoor is er minder onderhoud nodig en is het rendement op uw investering hoger.

Oplossingen

Oplossingen

Hardware
hardware icon
Veel meer dan een standaardoplossing

MOBOTIX-camera's kunnen op verschillende manieren worden gebruikt binnen moderne organisaties en staan bekend om hun uitstekende betrouwbaarheid. De camera's zijn enorm energie-efficiënt en ongelooflijk nauwkeurig. Slechts één camera kan een groot gebied discreet bewaken zonder dode hoeken.

Software
software icon
Videobeheersysteem (VMS) – alles vanuit één bron

VMS biedt intuïtieve en flexibele MOBOTIX-softwareoplossingen voor videobeheer, videoanalyse en apparaatbeheer. U hebt geen beheerserver nodig, alle intelligentie is geïntegreerd (VMS/Embedded Video Analytics)

Services
service icon
Het perfecte alles-in-een pakket

We begeleiden u tijdens elke fase van het proces, zodat u een allesomvattend beveiligingsconcept krijgt dat is afgestemd op uw organisatie. We beginnen met een gedetailleerd overleg, inclusief locatieonderzoek en analyse, en richten ons op de specifieke behoeften van uw bedrijf door uw volledige video-infrastructuur te optimaliseren en te verbeteren. Een goede oplossing voor projectbeheer omvat een professionele installatie, externe bewakingsdiensten om de IT-infrastructuur en netwerkstatus te beheren en onderhoud zodat uw videobeveiligingssysteem zonder problemen blijft werken.

Infographic over bewaking

Onze thermische oplossingen stellen u in staat het onzichtbare te zien zodat u uw bezittingen kunt beschermen en gevaarlijke situaties kunt voorkomen. Met thermische beelden kunnen bedreigingen vroegtijdig worden gedetecteerd. Zie het onzichtbare

Bekijk onze infographic
MOBOTIX Infographic Security COVID-19

Betrouwbare video-oplossingen voor transport

De robuustheid van de camera, de hemisferische technologie en het gedecentraliseerde beeld- en evenementbeheer maken MOBOTIX een logische keuze voor mobiele beveiliging.

Download nu
Solution7-mx_VF_en_180105_Transportation-A4

Get in touch

Get in touch