Konica Minolta

België

Giving Shape to Ideas

Infrastructure Management Services

INFRA-STRUCTURE MANAGEMENT SERVICES

Maak uw IT efficiënter, betrouwbaarder en veiliger. Met Infrastucture Management Services van Konica Minolta.

Een goed functionerende IT-infrastructuur is een belangrijke sleutel tot het succes van uw organisatie. Servers, workstations, netwerkcomponenten en een adequaat IT-security-concept vormen een vast onderdeel van uw onderneming en bieden u elke dag weer concurrentievoordelen.

Onze Infrastructure Management Services helpen u belastingen die verbonden zijn aan het gebruik van een kritische IT-infrastructuur te verminderen, zodat u zich nog beter kunt concentreren op uw kernactiviteiten en de ontwikkeling daarvan.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw IT-infrastructuur geheel volgens uw eigen behoeften op te bouwen en het beheer ervan geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Dit gebeurt in het kader van een Managed Services-concept, dat wij gezamenlijk met u volgens uw persoonlijke behoefte ontwikkelen en regelmatig aanpassen.

Wij bieden u net zo veel IT-services als u nodig hebt. Dit varieert van een remote monitoring die 24 uur per dag beschikbaar is waarmee risico's proactief gesignaleerd en vervolgens door ervaren experts opgelost worden tot en met client management en 2nd level support.

Maak uw onderneming toekomstbestendig en ontlast uw medewerkers.

Ontdek ook onze andere oplossingen op de gebieden Optimized Print Services en Managed Content Services