Bekroonde multifunctionals

Met hun hoogwaardige print-, kopieer- en scanfunctionaliteit fungeren de multifunctionals van Konica Minolta als interface tussen de digitale en de papieren wereld.

Voor gebruikers:

iTraining-sessies leggen de basisfuncties van de systemen uit in eenvoudig te begrijpen video's. Stap voor stap en geheel in eigen tempo ontdekt u wat het systeem allemaal kan.

De universele printerdriver, die voor de meeste Konica Minolta-systemen beschikbaar is, maakt het voor gebruikers mogelijk om verschillende printsystemen te bedienen met dezelfde interface.

Voor beheerders:

Konica Minolta-systemen zijn degelijk uitgevoerd en zijn ontworpen met het oog op betrouwbaarheid. Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, dan biedt de interactieve informatie op het display, het externe diagnosesysteem of het supersnelle serviceteam uitkomst.

Het beheer van de systemen is verbeterd. U hoeft nu geen gebruikersrechten meer toe te wijzen of firmware-updates op alle systemen apart door te voeren. Voortaan doet u alles met één centrale tool.

Verder kunnen de bizhub-systemen en alle ondersteunende softwareoplossingen heel eenvoudig worden geïntegreerd in uw IT-omgeving, ongeacht of dat nu Windows, Linux of Mac is. Ook koppeling met bestaande applicaties, zoals SAP en SharePoint, is bijzonder eenvoudig.

Voor u:

Uw printerpark mag geen bodemloze put zijn. Systemen die niet naar capaciteit worden benut en een hoge foutgevoeligheid hebben, werken door in de kosten. Daarom hebben wij effectieve monitoringtools ontworpen waarmee u uw systemen perfect onder controle hebt en waarmee potentiële besparingen meteen duidelijk worden. Van prestatiegegevens en het tonerpeil tot en met nauwkeurige printkosten en eventuele foutmeldingen, in het systeemoverzicht ziet u alles!

Bovendien hebt u nu het printbeleid van uw organisatie beter in de hand. U kunt bijvoorbeeld aangeven wie mag printen in kleur, dat dubbelzijdig printen de standaardinstelling moet zijn en dat voor grote printopdrachten alleen de meest efficiënte systemen mogen worden gebruikt. Moeilijk te geloven misschien, maar één op de negen afdrukken blijft gewoon op de printer liggen. Met Follow-Me-printen wordt de printopdracht op het systeem zelf gestart.

U kunt niet printen omdat er geen toner is besteld of onderhoud is uitgevoerd? Met de automatische diensten van Konica Minolta bestellen uw systemen de verbruiksmaterialen of het benodigde onderhoud gewoon zelf. Zonder handmatige interventie.