Een geruststellend gevoel: veiligheid eerst

In een wereld waarin informatie een steeds belangrijkere rol speelt bij het behalen van concurrentievoordeel, wordt ook de beveiliging van die informatie belangrijker. Dit geldt voor gegevens op papier en voor gegevens in digitale vorm. Voor uw gemoedsrust: Konica Minolta is marktleider op het gebied van beveiligingsnormen.

U heeft vertrouwelijke informatie? – Wij hebben de middelen om die te beschermen!

Wanneer het op de bescherming van vertrouwelijke documenten aankomt, van harde schijf tot uitvoerlade, moet alles tot in de puntjes kloppen. Konica Minolta past verschillende vormen van beveiliging toe, zoals encryptie van gegevens, beveiligd verwijderen, kopieerbeveiliging met watermerken en PDF-handtekeningen. Voor de authenticatie werken wij met het IEEE 802.1X SSL- en IPsec-protocol, wat eenvoudige integratie in beveiligde netwerken en een veilige netwerkcommunicatie mogelijk maakt. Vrijwel alle bizhub-systemen voldoen aan de norm ISO 15408 EAL3, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste internationale beveiligingsnormen.

Toegangsbeheer – hoeksteen van elke beveiligingsstrategie

Gebruikersauthenticatie is een van de belangrijkste aspecten van een goede beveiliging. Wij werken hiervoor met ID-kaarten (met ondersteuning voor diverse technologieën, zoals magneetstrook of RFID), pincodes of vingeraderscanning.

Voorkomen is beter dan genezen – beveiligd printen

Beveiligd printen is een functie die voorkomt dat afdrukken in verkeerde handen vallen. Dit is mogelijk door authenticatie op het systeem, vóór het printen, verplicht te stellen. Het werkt supereenvoudig:

  • 1. Printopdracht verzenden.
  • 2. Code invoeren op elk willekeurig systeem in het netwerk.
  • 3. Printen.


Meer weten over de beveiligingsfuncties die in onze systemen zijn ingebouwd? Volg deze link.