Kosten verlagen en efficiëntie verhogen

Kent u uw printkosten? Dan weet u dat de kosten van hardware en toner daar maar een klein deel van uitmaken. En hoe zit het met de efficiëntie? Worden uw medewerkers zodanig ondersteund dat zij zich volledig kunnen richten op hun werk? Of zijn ze veel tijd kwijt aan allerlei zaken die geen enkele waarde toevoegen, zoals administratie, het rechtzetten van fouten of het troubleshooten van hardwareproblemen?

Met Konica Minolta als partner weet u precies wat de afhandeling van uw documenten kost en kunt u die kosten vervolgens verlagen. Maar wat minstens even belangrijk is, is dat uw mensen zich voortaan maximaal kunnen concentreren op hun eigenlijke werk, zonder complexe, inefficiënte processen.

Meer dan een bijkomstigheid: kostentransparantie

Precies weten wat uw printkosten zijn is de eerste stap op weg naar kostentransparantie. De tweede stap, het toewijzen ervan aan gebruikers, afdelingen of projecten, is meestal geen sinecure. Voor een correcte accounting en dus besluitvorming is dit echter essentieel. Bovendien kan het ervoor zorgen dat uw medewerkers zich bewuster worden van de kosten. Met Optimized Print Services van Konica Minolta zorgt u voor maximale bewustwording rond uw printuitgaven.

Digitalisering bespaart tijd en geld

Digitalisering creëert ruimte voor extra productiviteit door middel van geautomatiseerde processen die goedkoper en sneller zijn en altijd dezelfde kwaliteit bieden. Een elektronisch archief maakt het bovendien mogelijk om heel wat kostbare kantoorruimte uit te sparen. Kortom, u bespaart tijd en geld, terwijl uw klanten het voordeel hebben van een altijd even hoogwaardig aanbod. Met Optimized Print Services van Konica Minolta worden uw documentprocessen zo geoptimaliseerd dat uw productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Wij zorgen wel voor uw documentinfrastructuur

Om klanten op een winstgevende manier te kunnen bedienen moet uw organisatie zo efficiënt mogelijk omgaan met informatie. Geen eenvoudige opgave, met informatie zowel op papier als in digitale vorm. Al die informatie moet immers netjes worden geïntegreerd in een steeds complexere IT-infrastructuur. De waardepropositie van Konica Minolta OPS is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de werking van uw informatie-infrastructuur. Met Optimized Print Services van Konica Minolta kunt u al uw aandacht weer besteden aan uw 'core business'.