Konica Minolta's AccurioPress C14000 wint de BLI 2021 PRO Award van Keypoint Intelligence

| 15 juni 2021

Konica Minolta is trots te kunnen aankondigen dat het een Buyers Lab (BLI) 2021 PRO Award heeft ontvangen van Keypoint Intelligence, 's werelds toonaangevende en onafhankelijke beoordelaar van hardware, software en services voor beeldverwerking. Deze prijzen, die jaarlijks worden toegekend, gaan naar de producten die het afgelopen jaar de beste prestaties voor productietesten hebben geleverd. Konica Minolta's AccurioPress C14000 met EFI Fiery IC-319 Controller ontving de eerste prijs in de categorie Outstanding High-Volume CMYK Production Device High-Volume en wordt gezien als een vernieuwer op de digitale productiemarkt.


"De innovatieve IQ-501 Intelligent Quality Care Unit van Konica Minolta maakte al sinds de lancering indruk op ons vanwege een snelle, best practice kleurinstelling en het profileren van media-registratie, met inline controle- en aanpassingstoleranties die door de operator kunnen worden gecontroleerd," aldus David Sweetnam, Director of EMEA/Asia Research & Lab Services bij Keypoint Intelligence. "Deze technologie heeft het apparaat geholpen uitstekende prestaties te leveren tijdens onze productielengtetests, waarbij het apparaat na meer dan 67.000 klikken nooit boven DeltaE00 3.4 kwam, en evenmin een verschuiving van de beeldregistratie van meer dan 0,3 mm vertoonde."

Een andere belangrijke technologische innovatie die door Keypoint Intelligence wordt opgemerkt en die de Konica Minolta AccurioPress C14000 onderscheidt van andere merken, is de nieuwe veelzijdige trimmereenheid TU-510. Deze inline trimmer langs vier randen en rilkit ondersteunen full-bleed afwerking van banners, boekjes, direct mail en bevat een speciale snijoptie voor visitekaartjes.

"We zijn zeer verheugd dat we zo'n succesvolle bijdrage aan het segment voor hoogvolume tonerprints hebben kunnen leveren met de C14000-serie, wat wordt bevestigd door de eer die Keypoint Intelligence ons toekent," aldus Edoardo Cotichini, Senior Manager Professional Print, Konica Minolta Business Solutions Europe. "De IQ-501 Intelligent Quality Care Unit is onze onderscheidende factor in de markt en stelt ons in staat om voor onze klanten de kleurconsistentie en registratienauwkeurigheid naar een hoger niveau te tillen. We zijn er enorm trots op dat we erkenning krijgen voor deze technologie."

Lees meer online over Konica Minolta's AccurioPress C14000.
 

Schrijf u in voor onze webinars

Schrijf u in voor onze webinars

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu