De toekomst van het drukwerk: Web to Print

Waarom Web to Print alle online afdrukoplossingen biedt die u ooit nodig zult hebben

De online en e-printing oplossingen die uw klanten zullen gebruiken


Internet en e-commerce zijn essentiële onderdelen van het dagelijks leven geworden en evolueren snel naar de kanalen die worden gebruikt voor de overgrote meerderheid van de zakelijke transacties.

Om in de toekomst concurrerend te blijven, zullen commerciële drukkers uit het MKB Web 2 Print (W2P) oplossingen moeten aanbieden, waaronder het publiceren op afstand, online printen en e-business printing, om hun producten en diensten te communiceren en te verkopen. Uw klanten zullen al bekend zijn met web-to-print- en webgebaseerde systemen en gewend zijn om producten te kopen zoals boeken, kantoorbenodigdheden, briefpapier en wenskaarten, en diensten zoals reizen, gegevensopslag en cloud computing.


Dat is Web 2 Print is zo cruciaal voor u als printserviceprovider. Het stelt u in staat uw diensten te onderscheiden van concurrerende bedrijven, uw overheadkosten te verminderen, de efficiëntie te verbeteren en nog veel meer.


Dus wat kan Web to Print voor mij als drukker doen? 

Web 2 Print biedt een breed scala aan potentiële voordelen in de afdrukomgeving, waaronder:

  • Het kan tijd- en kostenbesparingen opleveren voor klantenmarketingafdelingen.
  • Het kan klantenmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor het drukwerk helpen.
  • Biedt klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week toegang tot uw bestelling.
  • Biedt inzicht in het orderproces om vragen over de klantenservice te verminderen
  • Assisteert medewerkers van klanten die verantwoordelijk zijn voor het drukwerk
  • Creëert een online storefront van al uw producten en diensten om de verkoop te verhogen
  • Biedt u online betalingsmogelijkheden, waardoor u uw cashflow kunt verbeteren.
  • Automatiseert uw bestel-, betalings- en boekhoudprocessen

Web to Print

Web to Print

Waarom is Web to Print zo belangrijk?

Web 2 Print oplossingen worden snel essentiële onderdelen van de strategieën van een digitale drukker, niet alleen op het gebied van toegang, maar ook op het gebied van verkoop, marketing en design. De opties die het biedt, zijn ook kritieke hulpmiddelen om de gemeenschappelijke last van de grote toename van het backoffice-beheer, die wordt gegenereerd door grote hoeveelheden laagdrempelige, goedkope jobs, te overwinnen. De meeste administratieve processen en conventionele managementinformatiesystemen van drukwerkleveranciers zijn geschikt om de productie te compenseren en worstelen met de eisen van een digitale printomgeving.

Hardware
hardware icon
Make your mark in the Web to Print online environment

With lightning-fast speeds, simple operation and powerful in-line finishing, the AccurioPress range of high-speed colour production printers raises the bar in digital productivity – saving time, labour costs and space on your production floor.

Software
software icon
The software you need to make the web work for you

Are you looking to hit the ground running when installing your Web 2 Print solutions? You need to start with exactly the right software. AccurioPro Flux Ultimate is a sophisticated Web 2 Print application that enables print service providers, in-house printshops, public authorities and the educational sector to offer secure, job ticket-based online submission of print jobs. End-users can then take advantage of this convenient service 24 hours a day, 7 days a week.

Services
service icon
Always at your Service

Our experienced, knowledgeable specialist staff will answer any questions you may have, and show you how to operate your product. Our services function for your benefit, within a support system designed to ensure you and your company benefit fully from the solutions. We offer a range of different services, including optimised print services to combine your consulting; hardware and software implementation; workflow management to lower your document spending; and smart security services, to keep your business safe.

De toekomst van het drukwerk: Web to Print

De toekomst van het drukwerk: Web to Print

Web to Print is geen optie meer; het is een oplossing die drukwerkleveranciers gewoon moeten aanbieden.

Met Web 2 Print kunnen klanten gemakkelijk online bestellen, uploaden en hun opdrachten bekijken. Printklare documenten kunnen worden geleverd in catalogi, terwijl niet-printklare artikelen ook kunnen worden aangeboden om te bestellen. De applicatie controleert of bestanden afdrukbaar zijn, afbeeldingen die door de klant worden aangeleverd zijn voorzien van de juiste resolutie, lettertypen zijn ingebed en er zijn transparanten opgenomen. Met de meeste Web-to-Print-toepassingen kunnen klanten vooraf ontworpen sjablonen aanpassen en hun eigen inhoud uploaden voor geautomatiseerde drukproductie. 


Dus wat is Web to Print, en waarom heeft u het nodig?

End-to-end solution

Web-to-Print is een end-to-end oplossing voor de inkoop en het beheer van drukwerk

Efficiënt en effectief

Web-to-Print en digitale winkelpuien zijn de versie van de printsector van e-commerce, waarbij het internet wordt gebruikt om efficiënter en kosteneffectiever drukwerk in opdracht te geven.

Snel en gemakkelijk

Het biedt een snel en eenvoudig hulpmiddel voor klanten om prijzen te berekenen

Locatie-onafhankelijk

Web 2 Printoplossingen stellen iedereen in staat om printoplossingen van een computer aan te schaffen, ongeacht de locatie, PDF's goed te keuren en alles direct naar de printer te sturen.

Optimalisatie

Geoptimaliseerd voor B2B-printers en in-house printing

Hoge productiviteit om de winstgevendheid van het drukwerk te verbeteren

Hoge productiviteit om de winstgevendheid van het drukwerk te verbeteren

Voldoen aan de groeiende behoeften van de nieuwe generatie digitale uitdagingen

Het AccurioPrint-gamma van digitale systemen is ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoeften van de nieuwe generatie digitale uitdagingen. Deze systemen zijn zorgvuldig ontworpen voor drukwerkleveranciers en professionals en bieden een uitstekende kleurweergave en registratiestabiliteit, evenals het efficiënt en betrouwbaar maken van gedigitaliseerde bestanden van papieren kopieën.


Waarom heeft u Web to Print nodig als onderdeel van uw print skillset?

De trend naar online en cloud computing zal ons allemaal eerder vroeg dan laat raken, aangezien steeds meer klanten online migreren en verwachten dat uw bedrijf webgebaseerde diensten aanbiedt.


Het volume van e-commerce is de afgelopen twee decennia exponentieel gegroeid over de hele wereld. Waar het aantal nettogebruikers in 1995 nog maar 0,4% bedroeg, was het in 2012 gestegen tot 34,8% en bleef het exploderen. De meest volwassen markt, de VS, groeide in 2015 nog steeds met 8% per jaar, terwijl China de markt in 2015 in volume zou inhalen en zijn online handelsvolume tegen 2020 zou verdrievoudigen.


De potentiële voordelen van deze groeitrend voor de grafische industrie, in de vorm van Web 2 Print, zijn enorm. Met Web 2 Print kunnen printserviceproviders hun assortiment drukwerk uitbreiden, creatieve online oplossingen aanbieden, diensten aanbieden zoals 24 uur per dag en 7 dagen per week op afstand publiceren en de verwerking van opdrachten stroomlijnen.

Contacteer ons voor meer informatie

Contacteer ons voor meer informatie

Contacteer ons

Als u denkt dat u baat zou kunnen hebben bij advies over hoe u uw Web 2 Print capaciteit kunt uitbreiden met het Digital1234 programma, klik dan op Contacteer ons om een afspraak te maken met een Konica Minolta vertegenwoordiger, die u persoonlijk door de Full Implementation Guide zal leiden!