Konica Minolta

België

Giving Shape to Ideas

iTraining

Technische ondersteuning

Onze supportafdeling is erop ingericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij vragen of problemen. Wilt u een service-aanvraag indienen, tellerstanden doorgeven of drivers en handleidingen downloaden voor uw multifunctionals? Hier vindt u alles wat u nodig heeft.

Terug naar de homepage

iTraining

Wat er ook verandert aan uw routine op kantoor - om uw productiviteit en efficiëntie te kunnen garanderen, is het belangrijk dat u aanpassingen omarmt en nieuwe technologieën zo snel mogelijk eigen maakt. Konica Minolta begrijpt dit en biedt optimale ondersteuning met het online iTraining platform.

De online trainingssessies van iTraining introduceren en verduidelijken de belangrijkste kenmerken en functionaliteiten van onze systemen, via makkelijk te begrijpen video's. Hiermee helpt iTraining u om uw bizhub snel en efficiënt te leren kennen en gebruiken.

Ontdek de mogelijkheden van uw systeem stap voor stap, op elk moment en zo vaak als u wilt! U kunt de online training zelfs bekijken op uw tablet of smartphone.

Neem contact op met uw Konica Minolta contactpersoon om gratis de login gegevens voor het iTraining platform te verkrijgen.

> iTraining platform