Konica Minolta's AccurioPress C7100 wint de BLI 2022 PRO Colour Award van Keypoint Intelligence

| 21 juli 2022

Iets meer dan een jaar na de wereldwijde introductie heeft de AccurioPress C7100-tonerproductieprinter voor losse vellen van Konica Minolta opnieuw een belangrijke onderscheiding in de wacht gesleept, namelijk een Buyers Lab (BLI) 2022 Color PRO Award van Keypoint Intelligence, de onafhankelijke evaluator van hardware, software en services voor documentverwerking.


De Konica Minolta AccurioPress C7100 met EFI Fiery IC-319 Print Server, een "briljante" prestatieproductieprinter onder veeleisende testomstandigheden, werd tijdens de laatste ronde van de BLI 2022 PRO Awards van Keypoint Intelligence uitgeroepen tot Outstanding Mid-Volume CMYK Production Device. Dit volgt op de TÜV Rheinland-certificering, die de felbegeerde nationale en internationale veiligheidsnormen voor kinderveilig speelgoed omvat, die vorig jaar werd toegekend.

De tonerproductieprinters uit de AccurioPress C7100/C7090-serie van Konica Minolta, die in juni 2021 werd gelanceerd, levert 100/90 ppm. Een reeks technologie- en software-innovaties helpt klanten zich te richten op flexibiliteit, uitbreiding en operationele efficiëntie. Leveranciers van printservices profiteren van geavanceerde automatisering, minder menselijke contactpunten en verbeterde totale eigendomskosten (TCO).

"We zijn zeer verheugd om in een uiterst concurrerende markt te kunnen laten zien hoe briljant deze productieprinter presteerde om een van onze BLI 2022 Color PRO Awards te winnen", aldus David Sweetnam, Director of Research & Lab Services EMEA/Asia bij Keypoint Intelligence. "We gebruiken een algoritme over meerdere testkenmerken om de algehele prestaties te beoordelen. De apparaten moeten in de eerste plaats op een zeer hoog niveau presteren om zelfs maar in aanmerking te komen voor een PRO Award, dus is het niet puur een kwestie van de beste zijn in de eigen categorie."

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

AccurioPress C7100 en C7090 zijn de nieuwste Konica Minolta-productieprinters met Fogra-certificering

Opnieuw zijn twee digitale kleurenprintsystemen van Konica Minolta bekroond met een internationale FograCert VPS-certificering (Validation Printing System). De AccurioPress C7100/C7090-serie voegt zich bij de AccurioPress C14000-serie en de...