Marktleider Konica Minolta viert het succes van Labelexpo

| 4 oktober 2023

Konica Minolta, Europees marktleider op het gebied van digitale labelproductieprinters, viert een uitstekend succes bij Labelexpo Europe met een groot aantal verkoopleads en de aankondiging van zeven nieuwe verkopen op zijn unieke beursstand in Brussel, België.


Met een focus op volledige productieworkflows in de verpakkings- en labelsector presenteerde de technologieleider innovatieve end-to-end ecosystemen op Labelexpo Europe 2023 om klanten en andere aanwezigen te laten zien hoe ze mogelijkheden kunnen heroverwegen. 

 

Minder dan tien jaar nadat de technologiegigant voor het eerst de plannen aankondigde om de markt voor labelprinten te betreden, is Konica Minolta uitgegroeid tot marktleider voor digitale labelprinters in de industrie (Infosource). Dit wordt gesteund door het streven om printtechnologieën radicaal te veranderen en de operationele efficiëntie voortdurend te verbeteren, zodat labelconverters het potentieel in een groeiende digitale markt kunnen zien.  


quotation marks

"Als Europees marktaandeelleider op het gebied van digitale labelproductieprinters was Labelexpo 2023 een groot succes voor ons."

Sacha-Vittorio Paolucci

Hoofd Industrial Print Business Development bij Konica Minolta Europe

"Met meer dan 570 leads gewonnen in de vier dagen en zeven showverkopen aangekondigd op onze stand, we waren zeer verheugd dat we zoveel bezoekers hebben ontmoet om hen te helpen de mogelijkheden van de productie van digitale labels en verpakkingen te zien en zo veel geweldige feedback te ontvangen over onze unieke zienswijze op het gebied van ontwerp en constructie. 

"Samen met MGI Digital Technology (MGI) en andere partners bood de show een belangrijk platform om onze innovatieve end-to-end ecosystemen te presenteren om klanten en andere aanwezigen te laten zien hoe ze mogelijkheden kunnen heroverwegen. 

"Al onze oplossingen zijn gebaseerd op de eisen van labelconverters, of het nu gaat om één soort label of vele verschillende soorten labels. We maken geen onderscheid meer. Zoals bezoekers ontdekten, samen met onze partners, verkopen we oplossingen als één geheel – allemaal geïntegreerd en geautomatiseerd op basis van de principes van Industry 5.0. 

"Onze samenwerking is een uiting van onze inzet om printtechnologieën radicaal te veranderen en de operationele efficiëntie te verbeteren. Labelexpo 

2023 was weer een perfecte gelegenheid om in een live omgeving bij te dragen aan onze betrokkenheid bij klanten en de industrie in het algemeen."  

Hij voegde toe: "We hebben wereldwijd meer dan 1200 systemen verkocht. Digitale labelproductie is nu een mainstream-technologie. We willen de grenzen blijven verleggen en converters helpen hun printmogelijkheden uit te breiden."  

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Marketing Communications Expert

Marketing

kevin.maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Weinig bekende regelgeving die de verkoop van digitale printers zal stimuleren

Bredere actieplannen om ontbossing en aantasting van bossen tegen te gaan, inclusief hout en papier dat hiervan is gemaakt. Wat is de relevantie voor drukwerk en drupa? Lees hiervoor dit speciale inzicht van Konica Minolta.