DocIT Consult BV eerste Authorized business HUB van Konica Minolta

| 5 juni 2023

Op 1 juni opende DocIT Consult BV met een feestelijke opening zijn nieuwe showroom in Melle. Naast het kantoor in Schoten de tweede vestiging van de specialist in digitale documentsystemen en multifunctionals. Daarnaast ontving DocIT Consult BV het heugelijke nieuws dat ze de eerste Authorized business HUB zijn van Konica Minolta.



In een sterk en snel veranderende en digitaliserende wereld is het ook voor Konica Minolta belangrijk om te blijven evolueren. Dit zowel op het vlak van onze producten en diensten die we aan onze klanten aanbieden (Productie Print, Industrial Print, Office Printing, Video Security Solutions en IT-diensten) als over de kanalen via dewelke we dit naar de markt brengen.
 
De lancering van onze online webshop eerder dit jaar kadert perfect in onze strategie om onze diensten en producten breder op de professionele markt aan te bieden.
 
Daarnaast geloven we binnen Konica Minolta ook heel sterk in de aanwezigheid van sterke partners. Het partnerkanaal is voor Konica Minolta, naast de webshop en onze eigen direct sales een erg belangrijk kanaal, om binnen het kmo-segment ons marktaandeel verder uit te bouwen.  
 
Onze partners zijn hiervoor ideaal geplaatst dankzij hun regionale karakter, de nabijheid bij hun klanten, de kennis die ze hebben over hun klanten en de snelheid en flexibiliteit die ze aan de dag kunnen leggen. Stuk voor stuk belangrijke elementen om de kmo een uitstekende dienstverlening te kunnen garanderen. Vandaar dat we de komende jaren verder zullen investeren in de uitbouw van een sterk partnernetwerk in België en Nederland naast onze eigen saleskanalen.
 
quotation marks

Ik ben verheugd DocIT Consult BV als eerste Authorized business HUB van Konica Minolta aan te kondigen en kijk uit naar onze samenwerking die absoluut een meerwaarde zal zijn voor de eindklanten.

Xavier Biermez

Managing Director Konica Minolta Business Solutions Belgium & The Netherlands

We zijn dan ook erg blij om aan te kunnen kondigen dat we binnen het bestaande partnerkanaal nu ook starten met Authorized business HUB’s waarbij DocIT Consult BV de spits mag afbijten.
 
Een Authorized business HUB is een Partner van Konica Minolta die enkel Konica Minolta producten en diensten naar de markt brengt in een bepaalde geografische regio. De samenwerking tussen de Authorized business HUB en Konica Minolta is erg intens en garandeert een vlekkeloze dienstverlening aan de eindklant.
 
DocIT Consult BV is een familiale kmo met een dertigtal gedreven en zeer competente medewerkers onder het bestuur van Dhr. Guy Van Tichel, en heeft intussen meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Zij leveren naast het Konica Minolta portfolio ook nog eigen IT- en softwareoplossingen. Kwaliteit in dienstverlening is bij DocIT Consult BV de standaard. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en gezamenlijke groei!
 

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Marketing

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta introduceert de volgende generatie multifunctionele apparaten uit de bizhub i-serie

Konica Minolta Business Solutions Europe heeft vandaag de opvolgers onthuld van de bekroonde MFP's (multifunctionele printers) en SFP's (single function printers) uit de bizhub i-serie. Het uitgebreide nieuwe assortiment bestaat uit 21...