Konica Minolta Business Solutions Europe behaalt alle zes Microsoft Cloud Solutions Partner Designations

| 6 juli 2023

Een betrouwbare partner voor digitale transformatie

Konica Minolta Business Solutions Europe en 21 van haar dochterondernemingen hebben alle zes Microsoft Cloud Solutions Partner Designations behaald, waarbij de uitgebreide mogelijkheden van Konica Minolta op alle gebieden van Microsoft Cloud Solutions zijn onderstreept.


Na de herstructurering van het partnerprogramma van Microsoft in 2022, dat organisaties naar voren brengt met bewezen ervaring, heeft Konica Minolta in Europa zich snel aangepast om klanten door hun cloudtrajecten te begeleiden. Het bedrijf heeft alle zes beschikbare Solutions Partner Designations binnengehaald, en daarbij haar expertise op het gebied van Data & AI (Azure), Digital & App Innovation (Azure), Infrastructure (Azure), Modern Work, Security en Business Applications laten zien.

 
 

quotation marks

Het ontvangen van alle zes Designations is een belangrijke mijlpaal voor ons team. Dit toont zowel onze uitgebreide expertise aan, als onze toewijding aan organisaties om hun digitale transformatie te versnellen. Elke Designation is een bewijs van de inzet van ons team, de toewijding aan een continu leerproces en het bewezen succes van het bedrijf in het leveren van uitstekende resultaten voor onze klanten.

Norihisa Takayama

Executive Director DX, Konica Minolta Business Solutions Europe

Voor het verkrijgen van een Microsoft Solutions Partner Designation moet er worden voldaan aan strenge eisen op het gebied van vaardigheden (technische bekwaamheid), prestaties (aantal klanten) en klantensucces (implementatieresultaten). 'Het ontvangen van deze Designations is een bewijs van de toewijding van ons team aan excellence,' vervolgde Norihisa Takayama.
 
quotation marks

Deze badges dienen als kwaliteitsmarkeringen die klanten helpen bij het identificeren van de beste technologiepartners voor hun behoeften. Klanten die kiezen voor Konica Minolta in Europa kunnen innovatieve bedrijfsoplossingen verwachten van een full-service partner met bewezen expertise in de hele Microsoft Cloud.

Julie Sanford

Vice President, GTM, Programs, & Experiences bij Microsoft

Met de lancering van Workplace One, de Microsoft 365-gerelateerde Managed IT Service van Konica Minolta, blijft het bedrijf haar toewijding aan digitale transformatie bevestigen. WorkPlace One is een uitgebreide oplossing die een beheerde Microsoft 365-omgeving, beheerde back-upservices, proactieve bewaking op afstand en de implementatie van de Microsoft Cloud Services biedt. Deze zijn allemaal ontworpen om IT-activiteiten te vereenvoudigen en klanten een naadloze digitale werkomgeving te leveren.
 

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Marketing

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta viert haar succes op drupa met meer dan 200 beursverkopen

Na het demonstreren van end-to-end workflowdemonstraties met betrekking tot de belangrijkste aspecten van toner, inkjet, decoratie, afwerking, etiketten en verpakkingen en het tonen van een holistisch concept van toekomstige trends op drupa 2024...